Despre serviciile noastre de Design Grafic

Lasă grijile privind promovarea afacerii tale în seama noastră! Code Task îți oferă  servicii de creare: site,  elemente de identitate vizuală, și reclame online la video-urile de prezentare.

Servicii design grafic sibiu codetask

Servicii de Design grafic

- la Code Task ideile tale prind culoare -

Identitate vizuală

Realizăm design vectorial de branding pentru instituții. Dezvoltăm de la 0, după preferințele clientului, toate elementele esențiale care  promovează imaginea  acestuia, evidențiind mesajul principal și paletele de culori alese. Facem din brandul firmei tale un mod plăcut de a te face familiar utilizatorilor. Serviciile de identitate vizuală cuprind logo, căți de vizită, antet documente și materiale informative (mape, flyere, afișe, etc.).

Design grafic Web

Vrei să îți promovezi afacerea gratuit în mediul online? Atunci ai nevoie de reclame care pot fi atașate altor site-uri partenere sau de ce nu, pe pagini de socializare. De aceea noi îți putem crea banner cu informații esențiale despre tine în cod, bannere imagine sau animații grafice,  care atrag atenția utilizatorilor! Dimensiunile tuturor celor enumerate sunt făcute în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră!

Grafică pentru print

Orice companie desfășoară activități de promovare a serviciilor sale, atunci când participă sau organizează conferințe, în urma acestora pot fi atrași parteneri importanți, sau de ce nu, mai mulți potențiali clienți. Fie că ai nevoie de un roll-ul, de un banner, de mape pentru participanți sau de un catalog de prezentare, noi te putem ajuta!

Editare video / imagini pentru prezentare

Este bine de știut că un mod mai simplu și mai ieftin de a începe o promovare este prin distribuirea de materiale informative și media pe rețelele de socializare! La noi îți poți crea reclame video profesioniste, filmulețe de prezentare și imagini cover pentru paginile tale de Facebook!